Om os

HÅNDLANGEREN

Din loyale murer

Leder du efter en dygtig og loyal murer, der kan fikse den løse flise, der skal sættes på plads, skabe et nyt unikt badeværelse, eller have etableret en ny tilbygning, så ring til Murerfirmaet Håndlangeren. Du får du fat i mig – Klaus Mortensen – og jeg giver dig hele pakken med professionelle løsninger, 100 procent godt håndværk og god service.

Et stærkt hold

Murerfirmaet Håndlangeren er en virksomhed med 5 ansatte. Jeg startede firmaet i 2007, og har siden da etableret mange projekter, hvor drømmen for kunden er gået i opfyldelse. Jeg kører et tæt samarbejde med andre murere og andre faggrupper. Mit firma tager hovedentreprisen på tilbygninger og nybygninger, hvor jeg herefter stiller med et stærkt hold på 8-10 mand med VVS’ere, elektrikere, malere og tømrere. Jeg koordinerer opgaven og sørger for, at den bliver løst professionelt og til tiden.

Vores Servicepakke

Vi er ærlige og loyale og vi holder de økonomiske aftaler, kommer til tiden og leverer et 100 procent stykke godt arbejde hele vejen igennem forløbet. Efter vores mening er det sådan, en service-pakke skal se ud og det gør vores kunder også. De sætter pris på, at de kan stole på os.

Fra basen i Herlev løser vi opgaver i det storkøbenhavnske område. Kontakt Murerfirmaet Håndlangeren, hvis du skal have løst opgaver inden for:

N

Badeværelser

N

KØKKEN-ALRUM

N

FACADERENOVERING

N

NEDRIVNING AF BÆRENDE VÆGGE

N

TILBYGNING OG NYBYGGERI