Badeværelse

Renovering af badeværelse

Kompetent rådgivning ved renovering af badeværelse

Murerfirmaet Håndlangeren ved, at badeværelset efterhånden er blevet et ligeså vigtigt rum som Køkkenet. Badeværelset er et sted, der skal være stilrent, lækkert og er et rum hvor der er tid til selvforkælelse.

Vi laver altid i samarbejde med kunden en realistisk plan for, hvordan renovering af badeværelset kan gennemføres, med så lille gene som muligt for jer i huset eller lejligheden. Vi sætter en ære i vores håndværk og hos Murerfirmaet Håndlangeren kan i forvente en seriøs samarbejdspartner.

Vi har stor erfaring på området og kan være behjælpelige med rådgivning om valg af materialer og design når du skal lave din renovering af badeværelse.

Vi er meget fokuserede på at overholde aftaler og tidsplaner.

Min service-pakke

Jeg er ærlig og loyal over for mine kunder. Jeg holder de økonomiske aftaler, kommer til tiden og leverer et 100 procent stykke godt arbejde hele vejen igennem forløbet. Efter min mening er det sådan, en service-pakke skal se ud og det gør mine kunder også. De sætter pris på, at de kan stole på mig.

Her renoverer vi badeværelser

N

Storkøbenhavn

N

København

N

Hvidovre

N

Valby

N

Frederiksberg

N

Vanløse

N

Herlev

N

Hele området omkring Køge bugt motorvejen